Ciao!

Ciao!
dit ben ik:)

dinsdag 22 november 2011

Speedscrap avond!

Sinds lang weer eens meegedaan met de speedscrap avond van het forum Scrapdelight. Vond het meteen een leuke sketch, dus enthousiast aan de slag. Toen belde m'n lief, dus even uit mn scrapmood. Daarna het afmaken lukte niet echt, waren ook wat ongelukjes met de parelpen dus er maar wat overheen geplakt. De titel was ook lastig te bedenken maar uiteindelijk is het wel een leuke LO geworden, zal best leuk staan in het vakantie album!
Groetjes Linda

3 opmerkingen:

 1. hoi hoi

  ja hij is goed gelukt.
  Ik moest gisterenavond speculaas, pepernoten en gevuld speculaas inpakken bij de korfbalvereniging en was erg laat thuis. Volgende keer maar weer.
  Heb net wel mijn maand november scrap ingeleverd
  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. uhm
  ja er was ( niet door mij) een grote speculaas brok gebroken. He wat jammer!!
  Lekker hoor met een bakkie koffie
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja heerlijk al die snoeperijen!!!!!Genieten hoor. Hoe ga jij Sinterklaas vieren? Ik maandag 5 december in de klas, en we zijn t nu al volop aan het vieren trouwens! We gaan een toneelstukje opvoeren aan de hand van een super leuk Annie MG Sint gedicht.
  En 3 dec komen mijn ouders en broertjes met aanhang en 1 klein neefje om hier sint nicolaas te vieren. Ik maak dan een rundvlees ovenschotel met speculaaskruiden. Mmmm...en een paprika soep vooraf. Als toetje een trifle met mascarpone en frambozen. Mams bakt een Sinaasappelkwarktaart in sint stijl dus ja...helemaal leuk! Voor iedereen zijn er kadootjes en verrassingen.
  Heel veel plezier jij ook he met de voorbereidingen, dikke kus, Lin

  BeantwoordenVerwijderen