Ciao!

Ciao!
dit ben ik:)

zaterdag 19 november 2011

Koekemannetje

De andere LO die ik gescrapt heb, is deze. Ik hield mijn verjaardag 22 oktober. Die middag waren mijn broertje Jan en zijn Jozien en hun kindje Ardian en mijn mams (paps was klussen in Zeeland bij het huis van broertje 2, William) naar het strand bij Hoek van Holland. Toen ze dus bij mij aankwamen gelijk drinken met wat lekkers voor ze ingeschonken. Ja en Ardian die luste best wel eenWinnie de Poeh koekje van mij, en hij zat dat heerlijk op de bank op te peuzelen. Ik vindt het super leuke foto's, en na lang denken over een titel was deze LO helemaal af. Ik kwam namelijk op de titel toen ik het gedichtje over koekemannetje opgeplakt had...

Een vrolijk resultaat en weer een mooie aanwinst voor in het familiealbum!

2 opmerkingen:

 1. hoi hoi

  Hij is weer toppie geworden. Heerlijk he zo'n klein mannetje.
  En volgend jaar op naar de 30 nog van harte gefeliciteerd.
  Gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk lootje! :-D

  Zag op een ander blog dat je meer info wilt over Project Life....

  Het is een project, naar idee van Becky Higgins, om je dagelijkse leven een jaar lang vast te leggen in foto's en tekstjes (en bonnetjes, tekeningen etc wat je ook maar wilt toevoegen). Alles om de kleine dagelijkse dingen te herinneren voor later. Want over 5 jaar ziet je leven er weer heel anders uit, en is het heel leuk om door een project life album te bladeren en te kijken hoe je leven toen (nu dus) ook al weer was.

  Meer info zie je ook op het sa-forum (http://scrappersanonimous.yourbb.nl/viewtopic.php?t=58837), of op het blog van Nicole (http://nicole-mylifeinscraps.blogspot.com/search/label/PL%202011)

  We hebben ook een groep op Flickr (http://www.flickr.com/groups/1769518@N25/) en Facebook (http://www.facebook.com/groups/194542490627622/).

  BeantwoordenVerwijderen