Ciao!

Ciao!
dit ben ik:)

dinsdag 11 oktober 2011

Na een paar weken niet gescrapt te hebben nieuw werk van mijn hand!

Zoooo, daar ben ik weer eens! We slapen inmiddels heerlijk in een gloednieuwe kamer, en genieten van al het moois. Het nieuwe bed ligt heerlijk, we hebben enorm veel bergruimte en als zometeen in de herfstvakantie de boekenkast ook mooi is ingericht dan maak ik er wat foto's van!
Nu dan na alle andere beslommeringen twee dagen aan de scrap geweest, met dit als resultaat.
De eerste LO is er eentje met mooie foto's van het Marokkaanse straatbeeld. In El Jadida maakte ik daar voor het eerst kennis mee. En hoe grappig is het, dat in het programma Erica op reis  ik gisteravond weer hoorde dat de beste manier om een land te leren kennen is, naar de markt gaan!
Het herrinnerde mij aan onze aankomst in Marokko. Na een vlucht die goed was verlopen, maar ook spannend was voor mij omdat ik niet eerder gevlogen had, en een heeeeeel lange treinreis (waarbij we eerste klasse kaartjes hadden maar aldoor moesten staan desondanks) en een heftige taxirit (pfff botsautootjes zijn er niets bij:P) kwamen we dus aan in onze riad. Daar magnifique lekker gegeten en gedoucht en in bed gedoken. De volgende dag gingen we dus....ja ja inderdaad de markt op. En dat rook!!! En dat was soms vreemd!!! En druk!!! Nu lach ik erom, maar ik was er effe beduusd van. Dus ja, we hebben dan ook echt een poos op een muurtje gezeten, en alles op mij in laten werken. Peter mij opbeuren enzo, en ik denken van damn, ben ik hiervoor nou gekomen? Whahaha! Cultuurshock noemen we zoiets. Echt ff wat anders dan de Rotterdamse Koopgoot ofzo! Peter is zelf natuurlijk al veel gewend door zijn ervaringen in Afghanistan. Dus ja ik had aan hem wel veel steun. Al moest ik zelf mijn knoppie wel ff omzetten. Daarna zijn we de oude vesting in gelopen, waarvan je dus al enkele LO's van mij hier heb kunnen zien. (ja die Koning Hassan 2 moskee was later maar over het algemeen probeer ik op volgorde van de reis te scrappen). En ja ik kwam daar los, mede doordat ik deze mooie plaatjes kon schieten van jongetjes die als grote kerels aan het kaarten waren en brood deelden. Zoooo lief! En dan dat jongetje wat de wereld zo vrolijk toezwaait....genieten! Toen had ik dus ook mijn antwoord op de vraag van eerder die ochtend. Hier ben je voor gekomen Linda, om de mensen achter het land/woord Marokko te ontmoeten, en van hen te leren en genieten!
Ik ben blij met het resultaat, heerlijk mijn nieuwe spulletjes al uitgeprobeerd die ik pas heb gekocht!


 De andere LO die ik maakte gaat over de apotheek. Waar ook ter wereld ik zal zijn of nog komen, altijd kijk ik onwillekeurig naar een apotheek uit. Gewoon om te zien van "hoe doen ze het nou hier". Dit is een echte tic die in de apotheek wereld niet geheel ongewoon is. Dus ja toen ik dus de eerste Marokkaanse apotheek tegenkwam ging ik als ervaren "pillendraaister" even voor de deur poseren voor een leuke foto. Ik heb er met plezier deze LO van gescrapt!


Ik heb de scrapzin weer helemaal terug, al is die niet weggeweest hoor:) en ja ik ga lekker door met mooie dingen maken!
Bedankt weer voor het lezen en ik hoop dat ik tot inspiratie dienen kan en mag voor anderen!
Liefs Linda

2 opmerkingen:

 1. hoi hoi

  nou ze zijn super.
  En fijn dat je alles een beetje op de rit heb met alle veranderingen in het huis.

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er leuk uit, vooral dat bloemetje. knap gemaakt joh!
  groetjes Jan10a

  BeantwoordenVerwijderen