Ciao!

Ciao!
dit ben ik:)

zondag 2 oktober 2011

Harvest Fest van Srapdelight 01 oktober 2011

Ik had er al een tijd naar uitgekeken, naar het Harvest Fest van de scrapwinkel Scrapdelight in Nieuwegein.
Sinds ik mijn hobby heb opgepakt ben ik ook weer actief op het forum, en toen ik de uitnodiging kreeg om te komen was mijn keus snel gemaakt. Zaterdag 1 oktober zou ik lekker een dagje op mijn gemak door de winkel gaan neuzen, dat was met het kopen van de Bigshot niet gelukt omdat we toen snel door gingen naar Schiphol om William en Monica en vriendin Marjon op te halen.
Nu dus een dag vol gezelligheid, inspiratie, weerzien, kennismaken met, shoppen in Nieuwegein!
Toen ik kwam kon ik meteen aanschuiven bij een leuke make and take om een hartje te maken. Een hartje van hout spuit je met verf, droog je met een soort fohn en dan maak je er bloemen op etc. Erg leuk om te doen! Volgende keer neem ik echter een schort mee om lekker ongegeneerd te kunnen knoeien:) Na deze workhop kon ik een tag gaan maken en dat was ook erg leuk. Ook hier werdt er geverfd, en we werkten met Crackle Paint. Heel leuk spul dat een kreukel effect geeft als t is gedroogd. Toen ging ik in de winkel neuzen, en ik had een leuke tas vol spullen gescoord. Daarna om 13 u alweer een nieuwe make and take. Nu ging ik een deurhanger versieren, gaaf om te doen en die verschillende technieken en mogelijkheden te zien. Het duizelt me nog na van alle termen maar ik vraag gewoon op t forum nog eens en ik kan de workshops nog nakijken om erachter te komen welk spul verf etc we gebruikt hebben. Ik ging daarna weer in de winkel verder dingen bekijken en in mn mand gooien:) en toen om 15 uur deed ik de laatste make and take, een boekenlegger! Heb echt van alle make and takes genoten, veel geleerd... Na de laatste workshop nog flink de winkel geplunderd en mijn spaarvarken geslacht, ter plekke maar besloten dat ik niet meer naar de kreadoe ga....maar dat zeg ik nu, haha. Nee maar echt, ik heb alle drie de kadootjes die je kon krijgen gehad en een lading lootjes ook nog. Wordt nog spannend of een van mijn nummers getrokken wordt uit de vaas. Thuis nu lekker aan t nagenieten en bedenken wat ik met mijn spullies allemaal kan doen, maar dat komt wel goed!
Hier dus alles wat ik gekocht heb:En dit zijn mijn creaties van de make and takes:
Het hartje heeft een paar pareltjes verloren en de tag met paspop maak ik nog af, maar het is al erg leuk geworden!!

Zo dit was mij scrapdelight ervaring, nu naar het ziekenhuis om t gat in mn hand te laten dichten:)

Liefs Linda

7 opmerkingen:

 1. Zo, heb je nog wat over gelaten in de winkel Linda? ;)
  En sterkte met je hand hoor,
  Groetjes,
  Nanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, dus jij zat er nog wel even toen ik weg ging! Goed vangst hoor! En maak je geen zorgen om je hand. Die groeit vanzelf weer dicht (maar kan dan ook wel weer open gaan heb ik gehoord ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HA Nanda en Judith....nou de winkel was nog vol zat gelukkig haha! En de eerste foto is alles op een hoop, daarna detailfoto's:)
  Maar ik ga mn hand de tijd geven beter te worden hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou je bent in ieder geval goed geslaagd meid.
  was ook heel leuk om je is te ontmoeten hoor.
  En wij kennen het allemaal scrapverslaving heet dat.
  We kopen niets we kopen niets meer........
  Maar dat werkt niet echt hoor ;-))))
  En als je vragen hebt mailen hoor.

  Heel veel plezier van je aankopen.

  Groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha ik zal eens zien of ik sterk kan zijn de rest van t jaar:)Dankje wel voor je berichtje Erna! Vondt t ook leuk jou te ontmoeten, voelde me erg welkom! Jij had t over die papierbakken he, waar koop je zoiets? Al gesurft op t internet maar kon t niet echt vinden...En morgen denk ik aan de scrap te gaan mee doen met de speedscrap denk ik!
  Tot op t forum, op het blog of in t echie!
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi hoi

  je hebt echt mooie scrapspullen gescoord. Heerlijk is dat he nagenieten van zoveel moois.

  fijn weekend

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Thamar! Ja ik voel me de koningin te rijk met de nieuwe aanwinsten. Je begrijp natuurlijk wel dat er veel detail foto's bijzitten in dit bericht, hahaha. Heb alles eerst op een een hoop gedaan en toen beetje meer zichtbaar bij soort beetje op de foto gezet. Wat heb jij gescoord??
  Liefs Lin en nog een fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen