Ciao!

Ciao!
dit ben ik:)

zondag 18 december 2011

Suprise avond!

Op zaterdag 3 december vierden we bij ons thuis Sinterklaasavond. Een oude familietraditie bliezen we weer nieuw leven in. We hebben nu tenslotte een klein neefje en ook al snapte hij eigenlijk niet echt wat er aan de hand was nog, toch werd hij wel blij van de kadootjes die zijn kant op kwamen.We hebben er hele leuke foto's van, die ik nog wil scrappen in een albumpje maar ja tijd ontbreekt me een beetje. Komt wel goed.
Peter en ik zouden lekker koken en we maakten een heerlijke rundvleesschotel met speculaaskruiden!Mjummie.
De Libelle inspireerde ons met een mooi toetje en dus maakten we een lekkere frambozen trifle. Dit gaf mij mooi de gelegenheid om tags te scrappen, die om de glazen zouden komen. Op de tags zou een boodschap komen...spannend hoor, om te zien wie het t eerste doorheeft!
Want als je op de foto goed kijkt zie je er staan: Save the date 02 11 12
Ik kocht bij Pipoos een leuke stans met sleutel figuur. en stanste die met de BigShot uit.Het werdt een vrolijk geheel, helemaal leuk op het houten dienblad met rozenblaadjes!
Monica de vriendin van broertje William zat een beetje zenuwachtig te lachen, want iedereen ging lekker van het toetje lepelen maar had niets door! Iedereen zei wel wow wat ziet het er mooi uit en wat leuk die kaartjes eraan als versiering.. Monica had t echter wel door dat er meer mee bedoeld werd dan alleen een kaartje aan een toetje:) Mams zei toen he, is t een datum? Ohoo het is jullie trouwdag!!!! Raak!
JA WANT WIJ HOPEN TE GAAN TROUWEN 02-11-2012!!!
Iedereen in de wolken natuurlijk en blijdschap alom! Ja een leukere manier om het te vertellen aan mijn ouders en de rest wisten we niet te bedenken, haha!
Dus bij deze lieve volgers, volgend jaar stappen Peter en ik in het huwelijksbootje! Een droom die uitkomt!
We zitten nu in een heerlijke tijd van voorbereiden, echt genieten.
Hopen dat het een mooie dag mag worden met al onze geliefden om ons heen! Aftellen dus!

Echter de suprise avond was nog niet om. Want op een gegeven moment tijdens het avondje stond broertje William op, en hield een relaas van: Ja mam, meestal kregen we van u een chocolade letter met Sinterklaas. Maar Monica en ik dachten van wij doen t dit jaar wel. want u heeft er vast niet aan gedacht.
Dus zo gezegd zo gedaan, William deelde iedereen een letter uit. Toen die was uitgepakt was het niet de letter van je naam. Dus ik riep hee er moet haast wel een hint in die letters zitten!
Dus na een minuut of tien gepuzzeld en geraden te hebben, kwam er uit de letters 16 mei naar voren! En jawel  hoor, dat is hun trouwdatum!!!
Hilariteit ten top, wij wisten het niet van elkaar dat we t die avond ook zouden zeggen aan de familie!
Dus stonden we voor de tweede keer die avond in de kamer elkaar te zoenen en knuffelen!

Het wordt dus een druk maar mooi jaar, en ik hoop en bid vurig dat het allemaal goed zal gaan en komen!
Dankbaarheid vervult ons hart en ja wat is er leuker om het dan op je blog ook van de daken te schreeuwen dat je gaat trouwen?!

Dus komt ie nog een keer: WE GAAN TROUWEN OP 2 NOVEMBER 2012!!!!
Liefs Linda en Peter

5 opmerkingen:

 1. Leuk om hier even het hele verhaal te lezen. Dat moet een hilarische avond zijn geweest. Heel toevallig ook. Gefeliciteerd met jullie voornemen. Erg leuk! Liefs, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook namens mij een dikke proficiat!!!Super idee!!!! Geniet van alle voorbereidingen!!!
  Veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd geweldig hoor. Wel van genieten hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verrassingen. En allebei zo origineel.
  Geniet vast van de voorbereidingen. Het komt vast wel goed. Er gaat altijd ergens iets mis. Dat merk je meestal na het trouwen. Zoals in ons geval, 45 jaar geleden. Toen ontdekten we dozen vol met banketbakkers bonbons. Gelukkig kregen we heel wat medewerking. Het was alsnog een feestje op zich.
  Ik ga je volgen.
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Josephine!
  Wat ontzettend leuk je berichtje! Ben al een tijdje niet op het Scrapdelight forum geweest en heb ook niet gescrapt. Andere dingen vragen mijn aandacht zoals studie en voorbereidingen voor de bruiloft enzo. Maar ja komt wel goed! Ik vind het een eer dat je mij wilt gaan volgen, genoeg ideetjes in mijn hoofd dus gezellig als je af en toe komt kijken!
  Liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen